steamconf go to top

Un Festival a l’intersecció de la creativitat humana i la tecnologia avançada

Un encontré entre músics, compositors, historiadors culturals, tecnòlegs, científics i desenvolupadors d’IA de tot el món per discutir, explorar i demostrar la interacció entre humans i màquines.

Un extens programa de concerts i actuacions, Laboratori conferències i hackathons.

Un Thinking Lab per identificar els reptes actuals i els colls d’ampolla de la indústria i les pràctiques artístiques Un espai de debat i experimentació que ho cobrirà tot des dels enfocaments conceptuals de la IA i la música a respostes vinculades a la investigació més avançada, oportunitats de compromís social i transferència de tecnologia.

2Dhackathons organitzades per SokoTech en el marc d’STEAMConf

Reunió intenses de dia complet on es presenten propostes i es posen en pràctica; es presenten noves tècniques i es posen a prova aplicacions i conjunts de dades reals discutides i avaluades. Un diàleg sense por des de l’enfoc de la quàdruple hèlix, entre art i ciència i tecnologia al llarg de l’eix de la IA, les conclusions dels quals i els descobriments alimentaran el contingut del festival.

Un entorn segur per provar i pilotar iniciatives público privades al voltant de la IA i la música. Promoure la transferència de bones pràctiques i l’escala de resultats reeixits en el context de la UE.

Els creadorss han trobat en la IA i les seves tecnologies el perfecte aliat per crear nous sons i superar les limitacions dels instruments i eines existents, inclòs el limitacions físiques del propi cos. Estem, encetant una revolució que canviarà la música i el seu entorn per sempre.

Suscríbete a nuestro newsletter