STEAMConf Barcelona 2024 incorpora la participació dels joves per escoltar les seves veus davant dels reptes i el relat de la seva experiència en el procés d'aprenentatge i l’adquisició de conceptes profunds i transferibles.

Cal, avui més que mai, apropar l'aula al món real i a la recerca de solucions a reptes reals, tot conreant coneixements profunds i transferibles, i el compromís intergeneracional entre els adults d'avui i els de demà. Fer confluir la comunitat educativa amb tot el seu potencial transformador, amb aquesta iniciativa promovent l'encontre i la interacció entre la recerca de frontera i els entorns d’aprenentatge.

STEAMConf Barcelona 2024 insisteix de nou en PBL i en l'aprenentatge transversal que té l'estudiant en el seu centre. És en aquest marc que la conferència incorpora les sessions immersives, dirigides per estudiants per tal d'escoltar les seves veus davant dels reptes i el relat de la seva experiència en el procés d'aprenentatge.

STEAMConf Barcelona 2024 vol intensificar la seva internacionalitat convocant a transformadors dels entorns educatius d'arreu del món tot encoratjant la teva participació en una experiència col·lectiva:  presentacions, tallers, sessions grupals, sessions performatives, diàlegs, experiències locals, nous col·legues, nous espais i noves iniciatives, amb un denominador comú:  no voler deixar a ningú passiu, inactiu o indiferent!

Comitè Organitzador

Comitè Assessor

Localització:
Idioma:
Requisits: