Registre a la Conferència

Per inscriure't a la conferència prem el botó "Registra't". Seràs redirigit/da a una altra plataforma on hauràs de complimentar la informació bàsica d'inscripció.

Completat aquest primer pas, selecciona una de les 12 sessions immersives que proposa la conferència i en la qual desitges participar.

Selecciona després un taller paral·lel pel dijous, una experiència local, un taller paral·lel pel divendres i un taller dirigit per estudiants.


Pagament
Si compres l'entrada anticipada abans del 20 de març, el preu d'inscripció serà de 150€. Després d'aquesta data, les entrades estaran disponibles a partir de 200€.


Codi de gratuïtat
Aplica si tens un dels codis següents de gratuïtat:  Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, (Prioritzant centres STEAMCat i FAIG), Consorci d'Educació de Barcelona, Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i DICOLED.

Visites de formació a centres catalans de referència educativa adreçades a participants d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

Escull quantes escoles vols visitar i Registra't

Registre a Certificacions

Aquesta Conferència està reconeguda pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya com a formació permanent del professorat.

Es certificarà l'assistència de les docents assistents a partir de 5 hores de formació, equivalents a cadascuna de les 5 franges d’activitat (farem paquets de 5, 10, 15, 20, 25).

Les docents que publiquin una proposta didàctica inspirada en algun dels continguts de les jornades i obtinguin el segell de “validat” a la plataforma STEMarium*, obtindran un plus de 10h.

* Podeu consultar els requisits de la validació a l'apartat de "preguntes freqüents". Data límit per penjar el recurs a STEMarium:  20/05/2024. Un cop hàgiu publicat el recurs, heu d'enviar un correu amb l'enllaç de la publicació a steamconf24-grup@xtec.cat. El resultat de la validació es comunicarà en el termini màxim de 2 mesos, moment en què es rebrà el certificat corresponent.

La novena edició

Aquesta 9a edició trasllada la seva seu al voltant del parc de la Ciutadella, en el marc de “La Ciutadella del Coneixement, complex internacional de recerca i innovació transversal entorn de la salut humana i planetària.

La salut i la civilització humanes depenen estretament dels sistemes naturals i, avui, l'emergència climàtica enfronta la humanitat a riscos sense precedents.

Programa

Localització:
Idioma:
Requisits: